Дахбел микс

Чајна мешавина за подобрување на функцијата на дишните патишта

Чајната мешавина на корен од бел слез, мајчина душичка, лист од бел слез, лист од црн слез и на лист од коприва придонесува за одржување на нормалната функција на горните дишни патишта.

Свежо приготвениот чај се пие трипати на ден, незасладен. Доколку не е поинаку препишано, се препорачува долготрајно користење на чајот.

Ве молиме задолжително да го прочитате упатството за користење на чајот, кое се наоѓа на амбалажата, а за дополнителни информации консултирајте се со својот лекар или фармацевт.

Секое пакување содржи 80 g од чајната мешавина.