BLACK UP МАСЛО ЗА СОНЧАЊЕ 6 СПФ

135ml

За потемнување без изгореници и алергии.

Со каротинско масло и УВА+УВБ - филтри. Водоотпорно. Комбинацијата од УВА, УВБ - филтри и каротинско масло овозможува висока заштита и нега на кожата во текот на сончањето, а истовремено го смирува црвенилото на кожата. Се нанесува повеќе пати во текот на сончањето. Наменето е и за бебешка кожа. Дерматолошки тестиран. За сите типови кожа.